Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

     Алуминиумските елементи се поставуваат секогаш кога во Вашиот објект имате потреба од лесна, елегантанa конструкција која има цврстина и постојаност на отворите кои се со голема стаклена површина.
Кај алуминиумот може да очекувате само префекција и совршенсво , висок квалитет на термоизолација и висок степен на завршна обработка. Големиот избор на различни бои , острите и јасни линии на алуминиумскиот профил на Вашиот објект ќе му дадат префинетост , луксуз и модернизација.
     Нашата фирма за изработка на алуминиумските прозорци и врати ги користи профилите на грчкиот производител ALUMIL.
     ALUMIL произведува алуминиумски системи кои се тестирани и сертификувани од страна на меѓународно признаени инстиуции и лабаратории, кои ние ги користиме и тоа:

СТАНДАРДНО ОТВАРАЊЕ:

M9400 Softline Plus

M9650 Alutherm Light

M11000 Alutherm Plus

M11500 Alutherm Super

М11600 Aluterm Extra

КЛИЗНО ОТВАРАЊЕ:

M9200 Exclusive

S300 Deluxe Alutherm

АРМОНИКА СИСТЕМ:

M9800 Accordion

M19800 Accordion Alutherm

ВНАТРЕШНИ ПРЕГРАДИ: