Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Влезни Врати

Нашата фирма ги изработува и монтира сите модели на влезни врати од алуминиумски профили и PVC, исполнети со термоизолациони декоративни панели од каталогот на SERPAL, термопан стакло (со или без украсни лајсни) по избор.Исто така, клиентите имаат можност да изберат боја по сопствен вкус од боите на RAL – карта.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Повеќе
Влезна врата изработена од алуминиумски профили и алуминиумски панел на големото крило, додека малото крило и надсветлото се застаклени со стакло со украсни лајсни.

Повеќе
Влезна врата изработена од алуминиумски профили и термоизолационен декоративен панел, на големото и малото крило, и полукружно надсветло со термопан стакло и украсни лајсни.
Повеќе
Алуминиумска влезна врата изработена со алуминиумски профили и термоизолационен панел. Овде отворот е помал, и затоа нема потреба од дополнително мало крило.
Повеќе
Влезна врата за станови.
Повеќе
Додај текст тука.
Повеќе
Додај текст тука.
Повеќе
Додај текст тука.
Повеќе
Додај текст тука.
Повеќе
Додај текст тука.