Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Гаражни Врати

Роло

Роло гаражни врати – алуминиумските ламели се монтирани на ротирачки механизам кој може да биде придвижуван рачно (со манивела) или со електромотор преку далечински управувач.

Сегментивни

Сегментивни гаражни врати – вратата е поделена на неколку сегменти кои се поставени на специјален механизам за отварање/затварање.