Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

TEKNA TK565

Спецификации:

Потрошувачка на електрична енергија 2 x 0,76 kW
Работен напон 380V / 50Hz
Работен притисок 6-8 bar
Димензии 770 x 850 x 1680 mm
Тежина 154 kg
Брзина на ротација на моторот хоризонтален – 2850 vrt/min

вертикален – 6200 vrt/min

Големина на профилот на алатот за кроење 170 x 120 mm
Брзина на ротација на алатката хоризонтална – 2850 vrt/min

вертикална – 6200 vrt/min

Работен такт по X и Y оската хоризонтално – 135 x 250 mm

вертикално – 120 x 250 mm

 

Максимален дијаметар на машината хоризонтално