Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

DELTA 50 CNC C е машина која што ја користиме за виење на различни големини на профили за прозорци, врати и огради.

Технички спецификаци:

Долните ротирачки тркала може да бидат позиционирани во четири различни положби. Сите три осовини се зацврстени, врз челик со голема цврстина, и се монтирани на валчести лежишта кои се стеснуваат за големи радијални и аксијални товари. Горното ротирачко тркало  е склопено со механички уред за триење за компензација на брзината. Рамката е направена од суров челик.

Има три движечки тркала, брзината на вртење е 7,7 врт/мин, тежи 1020кг, целокупната моќност е 5,5 KW, работната висина е 92 cm, а големината е 115x150x170 cm.