Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Машина за сечење, кроење и шлицување на алупан

Технички карактеристики:

Моќност на моторот 4 hp ~5,5 hp (трифазен)
Ротација 3000 dev/dk / 3000 rot/min
Потрошувачка на електрична енергија 3 kW ~ 4 kW
Ротација на ножот за сечење 5800 dev/min /5800 rot/min
Ротација на каналниот нож 5800 dev/min /5800 rot/min
Дебелина на сечење 0 – 20 mm / Помеѓу 0 – 20 mm
Висина на сечење 2000 mm
Должина на сечење 4000 mm
Дигитално отчитување Апаратура за аголно сечење
Големина на ножот за сечење 230 x 62 x 30 x 3,2 Трапез
Големина на каналниот нож 200 x 30 Z8 Можност за индексирање
Големина на панелот (WxHxD) 5000 mm x 2980 mm x 1150 mm
Димензии на поместување 5000 mm x 2400 mm x 1150 mm
Тежина на панелот (нето) 665 kg
Систем за вшмукување на прашината До последна честичка
Подршка на долниот дел Метално тркало
Подршка при движење Автоматско