Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Машина за чукање при изработка на алуминиумски каси и крила.

Максимален товар на секој од ножевите за стегање 13250N (1350kg)
Нагодување на висината на контра делот Со двојно притискање на пневматично копче
Распон на ножот за стегање Min 40mm – Max 70mm
Можност за нагодување за рамки со мали димензии

 

Нагодувачки потпирачи за виткање и висина

 

Габаритни димензии на машината (исклучена)

 

700 mm (a) x 800 mm (b) x 1300 mm (c)
Габаритни димензии на машината (вклучена) 1700 mm (a) x 1200 mm (b) x 1300 mm (c)
Тежина 218 kg
Четири пластични фиоки
Стандардни прилагодувачки клиниови за држење на профилот
Вертикален туркач за аголно нагодување