Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Машина за чукање алуминиум. Се користи при изработка на алуминиумски рамки и крила, при што истите добиваат голема цврстина, а со тоа и подолготрајна трајност при нивната употреба.

Максимален товар на секој од ножевите за стегање 380 kg
Движење на главите за држачот на ножот Пневматски
Нагодување на висината на контра делот Рачно
Распон на ножот за стегање Min 12mm – Max 119
Два вертикални пневматични цилиндри кои служат за менгеме
Цилиндрите за менгеме се активираат со нога преку педал
Две копчиња за прекин за заштита на операторот
Машината е целосно пневнатична, па не е потребна електрична енергија за напојување
AC: 380V/50Hz

 

Моќност: 0.5 KW

 

Притисок: 8-9 bar