Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Мрежите за инсекти (или комарници) можат да бидат изработени на два начини: фиксни – мрежата е прицврстена на рамка изработена од алуминиумски профил, која се фиксира од надворешната страна на прозорците односно се монтира како крило за врати, и роло – мрежата е поставена на ротирачки механизам сместена во горниот дел на отворот каде се поставува комарникот, а истата се собира и спушта по сопствена желба.