Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

M11600 Alutherm Extra

ALUMIL M11600 Alhuterm Extra

– M11600 е систем со термички прекин со пошироки полиамидни ленти 34 – 38 мм,

– Специјален тип со додаден екструдиран полистирен

– Ширина на профилот 92 mm и тежина по крило до 130 kg

– Uf — до 0,98 W/m2K

– Боја по избор од RAL карта