Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

S300 Deluxe Alutherm

Alumil S300 DELUXE ALITHERM

Систем со термопрекин за клизни позиции со инокс водици и запечатување со четкици, со крило од 38mm.

Основни карактеристики:

  • ширина на крило 38 mm
  • термоизолациона група 2.3 (во склад со DIN52619-3)
  • 32mm тркалца со голема носивост направени од тефлон
  • инокс водици за тркалца овозможува полесно клизање
  • запечатување со две четкици
  • едно или повеќе точки на заклучување, со вградени механизми внатре во профилот
  • застаклување до 26mm