Phone : +389 78 214 166 | E-mail : aldemik@t.mk

Додај текст тука

Dyer Automatike

6

Ndërtimi Gardhe (alumini dhe hekuri)

5

Garazhi (alumini dhe hekuri)

2

Elementet Alumini (me dhe pa termo frena)

3

Dritaret

1

Muret Perde (strukturore dhe gjysmë strukturale)

11

Qepen Kodrina

12

Ekranet Insekteve

10

Ndërtimi i Kulmit Hekur